VERDIKKERS

 

 

 

Bijenwas | Cacaoboter | Cetylalcohol | Jasmijnwas | Mimosa was | Rewoderm | Rozenwas | Sheaboter | Xanthaangom

 

 

 

JASMIJNWAS

 

Een kostbare was die, net als de etherische olie,  gewonnen wordt uit de bloemblaadjes van de jasmijnbloemen.

Met z`n heerlijke geur  is de jasmijnwas een uitstekende toevoeging aan uw cosmetische producten.\
Heeft een lichte vochtinbrengende werking op de huid.

Kan  gebruikt worden op dezelfde manier als bijenwas (geeft stevigheid aan het product) en wordt vaak in lippenbalsems gebruikt, maar ook in crémes en massage bars.

Een fijne basis voor een créme is een combinatie van jojoba olie met jasmijnwas en bijenwas.



Koop in de Webshop van De Kruiderie: Jasmijnwas