Avocado boter

 

 

 

 

Avocado boter geeft een romige structuur en heeft uitstekende vochtinbrengende vermogens, vervaagt littekens en ouderdomsvlekken en maakt fijne lijntjes en rimpels zachter.

Door de romige structuur en de vetheid is er maar een klein beetje van nodig, zuinig in gebruik dus.

Ook een welkome toevoeging in haarboter,  vooral voor kroeshaar maar ook voor droog en onhandelbaar haar,aangezien  avocadoboter voedend en verzachtend werkt.

100% puur natuur, zonder enige toevoeging.

 

Is ook goed te vermengen met andere boters.

 

Dosering: in zeep en huidverzorgingsproducten 5 – 20%. Gebruik in lotion bars kleinere hoeveelheden, omdat deze boter wat zwaar en vet kan zijn...maar in kleine hoeveelheden zeer de moeite waard vanwege de huidverzorgende eigenschappen.

Wordt ook gebruikt in bodyboters (vooral voor de buik tijdens en na zwangerschap) , verder te gebruiken in lippenbalsem, oogmake up, remover crémes, haar conditoners, haarboter, haarcréme, balsem voor de baby billetjes, zeep.

 

Verwerkt in uw zelfgemaakte cosmetische producten een  zachte, rijke boter  met een roomwitte kleur, welke snel in de huid trekt.

Avocado boter is voedend en vochtinbrengend voor huid en haar en helpt de huid bovendien te beschermen tegen ultraviolette straling.

 
Bevat vitamine A, B, G en E.

 

TIP: vermeng de boter met wat avocado olie (of andere basisolie) om een zacht smeerbare huidboter te verkrijgen. (de boter au-bain-marie smelten en de olie er goed door mengen en weer laten stollen).

 

 

 

Koop in de Webshop van De Kruiderie: Avocado boter