Natuurlijke emulgatoren

 

 

 

 

 

DERMOFEEL

 

INCI: Polyglyceryl-3 Polyricinoleate      

               
Dermofeel is een zeer effectieve , vloeibare, huidvriendelijke, plantaardige emulgator.

 

Zeer stabiel en daardoor bijzonder geschikt voor gebruik in zonnebrandmiddelen.

 

Met Dermofeel zijn  water/olie emulsies tot maar liefst 80% mogelijk.

 

HLB-waarde: 4

 

Uiterlijk: Een nagenoeg kleurloze tot gele vloeistof

 

Herkomst: Plantaardig

 

Smeltpunt: 75 tot 80 graden Celcius

 

Verwerking:

 

Lotions en vloeibare emulsies: 2 tot 3 %

 

Cremes: 3-5%

 

Zonnebrandmiddelen 5%

 

Oliebaden: 10%


 

Koop in de Webshop van De Kruiderie: Dermofeel