jasmijnboter

Jasminum Officinale

 

 

 

 

 Een kostbare was die, net als de etherische olie,  gewonnen wordt uit de bloemblaadjes van de jasmijnbloemen.

Met z`n heerlijke geur  is de jasmijnwas een uitstekende toevoeging aan uw cosmetische producten.


Heeft een lichte vochtinbrengende werking op de huid.

Kan  gebruikt worden op dezelfde manier als bijenwas (geeft stevigheid aan het product) en wordt vaak in lippenbalsems gebruikt, maar ook in crémes en massage bars.

Een fijne basis voor een zalf is een combinatie van jojoba olie met jasmijnwas en bijenwas.


Geeft exclusieve créme's


 

 

Koop in de Webshop van De Kruiderie: Jasmijnboter