jojoba olie

Buxus chinensis

 

 

 




Koudgeperste biologische olie uit de zaden van de Jojobastruik waardoor alle voedingstoffen worden behouden en de huid niet wordt afgedekt.


Jojoba olie wordt door zijn samenstelling niet ranzig en is heel ang houdbaar, waardoor jojoba-olie, toegevoegd aan andere oliën , de houdbaarheid zal verlengen.

 

Jojoba olie is geurneutraal en anti allergeen en geschikt voor alle huidtypen.


Een ideale olie dus als massage-olie, drager voor parfums en verwerking in huidverzorgende producten.


Jojoba is tot 49% onverzeepbaar en bevat mineralen en vitamine A

 

Eigenschappen:

Vochtregulerend, anti-allergeen, gladmakend, soepelmakend, bindweefselverstevigend, voorkomt rimpels.

 

Geschikt voor:

alle huidtypen, make-up remover, lipverzorging en draagolie voor natuurlijke parfums.

Een zeer aanbevolen olie voor in de cosmetica!

 

Let op!: Niet voor consumptie

 

 

 

 

 

Koop in de Webshop van De Kruiderie: Jojoba olie