over de kruiderie

De Kruiderie heeft een duidelijke visie, namelijk zich willen onderscheiden van de gangbare leveranciers van cosmetische grondstoffen.

 

Dit houdt in dat de Kruiderie het zwaartepunt legt bij natuurlijke en biologische producten en ingrediënten voor het vervaardigen van gezonde wellness producten, en cosmetica.

 

Er wordt naar gestreeft om het assortiment zo breed mogelijk uit te breiden zodat u als klant een ruime keuzevrijheid hebt.

Hier wordt elke dag enthousiast en met heel veel plezier aan gewerkt.

 

De Kruiderie is een klein éénmansbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd als leverancier van natuurlijke cosmetische grondstoffen en natuurproducten en profileert zich als webwinkel en informatiesteunpunt voor íedereen die al dan niet hobby-matig of prossioneel met natuurproducten werkt.

De producenten uit de vele verschillende landen worden zorgvuldig uitgezocht en moeten voldoen aan de certificering en de regelgeving die in het land van herkomst geldt.


Kwaliteit van de producten, en een eerlijke marktprijs staan bij De Kruiderie hoog in het vaandel.

Elk product wordt persoonlijk en handmatig bereidt en afgevuld.
Ambachtelijk werk dus, wat een grote concentratie en toewijding vraagt.
Goed bereid kost even tijd.

De Kruiderie draagt haar  eigen bescheiden steentje bij aan een beter en groener milieu en een gezonde levensstijl voor mens, plant en dier, dit wordt zoveel als mogelijk tot uitdrukking gebracht binnen het  bedrijf, of het nu gaat om de producten, de bereiding, de hygiëne, het transport, of de verpakkingsmaterialen.

 

Welkom bij de Kruiderie

 

Ik  heet u als klant van harte welkom bij de Kruiderie